Detail osoby

Nadav Gal

Vystudoval Jeruzalémskou akademii hudby a tance (The Jerusalem Academy High School for Music and Dance), svou kariéru následně zahájil v souboru Kibbutz Contemporary Dance Company (KCDC). Během 5 sezón se souborem KCDC vystupoval po celém světě, díky čemuž získal mnoho cenných zkušeností. Jako šéf zkoušek a asistent choreografa pracoval například se známým choreografem Martinem Harriaguem při opětovném inscenování děl se soubory Scapino Ballet, Leipzig Ballet či Opéra d’Avignon. Spolupracoval rovněž s choreografem Eyalem Dadonem v souboru SOL Dance Company, kde se jako tanečník na volné noze a manažer představení a turné podílel na mnoha projektech v Izraeli i zahraničí.

V roce 2018 byl jmenován odborným ředitelem studijního programu KCDC International, Pre-Professional Dance Journey určeného pro zahraniční studenty. O rok později se stal manažerem a šéfem zkoušek souboru KCDC 2, kde se podílel na vzniku nových inscenací i opětovném zkoušení těch již existujících. Během covidové pandemie působil jako umělecký ředitel a výkonný producent projektu INSIDERS, digitální platformy pro šíření a sdílení umění tanečníků KCDC na celosvětové úrovni.

V roce 2023 se stal výkonným producentem festivalu Tel Aviv Dance Festival. V současné době se věnuje koučování, při němž využívá své rozsáhlé zkušenosti v oblastech projektového managementu, jevištní režie, úpravy videa a hudby či 3D animace.

Za pravdivost a věcnou správnost informací uvedených v životopise zodpovídá umělec.

 

Inscenační tým

Inscenační tým

2024/2025

Název inscenace Funkce Divadlo
Šárka
Asistent choreografky
Národní divadlo moravskoslezské
Sponzoři a partneři:
Sponsors and partners
Sponsors and partners
Sponsors and partners
Sponsors and partners
Sponsors and partners
Sponsors and partners
Sponsors and partners